Jury 2017

Lotte Wouters

Lotte Wouters

De Godmother van The Food Line-up is een ware food visionair. Zij richtte The Food Line-up op. Eten op festivals en evenementen was vaak een functionaliteit, “iets dat ook nog even geregeld moest worden”. Zij leverde al snel het bewijs dat grootschalige catering ook anders kon en daar let zij op tijdens de finale!

Jord Althuizen

Jord Althuizen

Tv-personality van 2015 en wereldkampioen 'whole hog barbecue'. Jord is eigenaar van BBQ-catering Smokey Goodness. Met zijn BBQ struint hij elke zomer festivals als Lowlands en Rollende Keukens af. Ook kun je hem vinden in de Foodhallen van Amsterdam en op de Pier in Scheveningen, waar hij de lekkerste pulled pork verkoopt in The Rough Kitchen. Jord zal kritisch kijken of jouw gerecht commercieel haalbaar is en of het op grote schaal te produceren is. 

Guillaume de Beer

Guillaume de Beer

Guillaume is dé Hottest Chef van 2013, eigenaar van Guts & Glory en chef-kok in hart en nieren. Guillaume heeft twee jaar geleden gestreden voor de titel en hij kent dus de zenuwen.

Hij zal het gerecht vooral beoordelen op het culinaire niveau en het verrassingselement. Zijn smaakpupillen staan altijd op scherp.

Igor Sorko

Igor Sorko

Oprichter van Mister Kitchen en organisator van de moeder aller foodtruckfestivals Het Weekend van de Rollende Keukens. Uit die ervaring weet Igor als geen ander welk gerecht zich voldoende onderscheidt en kan knallen op een foodfestival. Zijn motto: wees altijd een origineel!

Twitter

@JustinaTerrell5
22-08 13:28
RT @HottestChefNL: Wat was het gaaf gisteren! Ipv 1 Hot Chef zijn er 2 Hottest Chefs gekozen! @larsdro en Jord gaan naar de USA! http://t.…
@MarcCrijns
01-02 01:18
RT @AstridsTaste: Morgen kokswedstrijd #cervena @HANOSISPC Delft jureren, daarna naar Nijmegen voor Cas Spijkers benefiet @CSABoxmeer. #nev…
@AstridsTaste
01-02 00:00
Morgen kokswedstrijd #cervena @HANOSISPC Delft jureren, daarna naar Nijmegen voor Cas Spijkers benefiet @CSABoxmeer. #neveradullmoment

Contact

Bickery Food Group
t.a.v. Hottest Chef
Postbus 433
1200 AK Hilversum

+31 (0)35 -656 02 44
info@hottestchef.nl

Verkoop, Marketing & Distributie van Premium Food Brands. www.bickery.nl
TABASCO® is a registered trademark for sauces and other goods and services; TABASCO®, the TABASCO® bottle design and label designs are the exclusive property of McIlhenny Company, Avery Island, Louisiana, USA 70513 www.TABASCO.com.